سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تشویق قوانین زیستمحیطی برای تولید خودروهای برقی

قوانین جدید و سختگیرانه‌ی آلایندگی به‌همراه افزایش به کارگیری خودروهای الکتریکی، احتمالا در آینده‌ی تقریبا  مایه یکی کردن شرکت‌های خودروسازی خواهد شد.

 

 

تشویق قوانین زیست‌محیطی  برای تولید خودروهای برقی

 

مدیران صنعتی و بانکداران می‌گویند درک فزاینده‌ی صنعت اتومبیل از ارزش فناوری پیشرانه‌ی احتراق‌داخلی به‌منظور سازگاری با آیین نامه جدید آلایندگی، احتمالا در دو سال آینده‌، موج جدیدی از همبستگی و یکپارچه کردن  خودروسازان را رقم خواهد زد. از موعد افتضاح دیزل‌گیت فولکس‌واگن در سال 2015، یکپارچه کردن  شرکت‌ها و تصاحب سهام آن‌ها وارد مرحله تازه‌ای شد. دیزل‌گیت باعث شد آیین نامه انتشار گازهای گلخانه‌ای در سطح جهانی سختگیرانه‌تر دنبال شود و درنتیجه، ارزش فناوری‌های خودروهای دیزلی و بنزینی تفریق یافت. 

 

با این حال، کارشناسان می‌گویند بازار اتومبیل جداسازی شرکت‌های گوناگون درزمینه‌ی تعهد به اجرای مقررات جدید انتشار گازهای گلخانه‌ای را آغاز می‌کند؛ درنتیجه، شرکت‌هایی که می‌توانند این استانداردها را اجرایی کنند، از شرکت‌هایی که نمی‌توانند تمییز دیتا می‌شوند. چنین کاری می‌تواند در 12 الی 24 ماه آینده، فاصله‌ی ایجادشده در قیمت‌های موردانتظار بین خریداران و فروشندگان را تفریق دهد. با تمام این‌ها، صنعت خودرو توسعه‌ی نسل آینده‌ی پیشرانه‌های احتراق درونی را متوقف می‌کند؛ چراکه منابع اندک به‌سمت ساخت اتومبیل الکتریکی و خودران سوق دیتا شده می‌شود.

 

باوجوداین، خودروهای الکتریکی کماکان با 1.26 میلیون دستگاه (1.5 درصد) از مجموع 86 میلیون دستگاه خودرو فروخته‌شده در سراسر جهان، سهم کمی از بازار را ازآنِ خود کرده‌اند. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند روند روبه‌رشد فروش اتومبیل برقی ادامه خواهد داشت و لغایت اواسط دهه‌ی آینده‌ی میلادی، بهره خودروهای بنزینی از بازار کمتر خواهد شد.

 

یکی از مدیران بانک‌های مطرح اروپا در این مقوله می‌گوید درخواست برای خودروهای مجهز به پیشرانه‌های احتراق‌داخلی سازگار با آیین نامه انتشار گازهای گلخانه‌ای همچنان وجود دارد؛ بنابراین، تولیدکنندگان احتمال دارد ناچار شوند در ارزیابی‌های خود بازنگری کنند. درضمن، تأمین‌کنندگانی که با این سوژه سروکار دارند، در امر فروش با دشواری‌هایی روبرو خواهند داشت.

 

در عین حال، بانکداران اعتقاد دارند به‌دلیل تفریق ظرفیت تولید پیشرانه‌های بنزینی و دیزلی، انگیزه‌ی قطعه‌سازان و تأمین‌کنندگان برای یکی کردن می‌تواند افزایش پیدا کند. فولکس‌واگن، یگانه از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پیشرانه‌های بنزینی و دیزلی، گفته است واپسین دودمان از پیشرانه‌های احتراق‌داخلی را لغایت سال 2026 گسترش خواهد داد؛ در حالی که فورد ماه ماضی اعلام کرد دو کارخانه‌ی ساخت پیشرانه را در اروپا تعطیل می‌کند.

 

مدیرعامل گلدمن‌ساکس می‌گوید:

 

 فایده شرکت‌هایی که از تکنولوژی مربوط به پیشرانه‌ی احتراق‌داخلی استفاده می‌کنند، با افزایش خودروهای الکتریکی و دیجیتالی‌شدن صنعت اتومبیل تفریق می‌یابد. می‌توانید چشمداشت داشته باشید که شرکت‌ها بتوانند با یکی کردن و صرفه‌جویی در هزینه‌ها ازطریق افزایش فرآوری به فایده برسند. 

 

تشویق قوانین زیست‌محیطی  برای تولید خودروهای برقی

 

فولکس‌واگن هم‌اکنون به قطعه‌سازان و تأمین‌کنندگان خود آگاهانیدن داده است که برای کاهش فرآوری پیشرانه‌های احتراقی در سراسر جهان آماده شوند؛ زیرا قصد دارد فرآوری انبوه خودروهای الکتریکی را افزایش دهد. خودروساز آلمانی 16 کارخانه‌ی خود را برای فرآوری وسایل نقلیه‌ی الکتریکی تجهیز می‌کند و طرح‌هایی برای ابتدا ساخت 33 مدل مختلف خودرو برقی با برندهای فولکس‌واگن، آئودی، سئات و اشکودا لغایت میانه ها سنه 2023 دارد که مایه تغییر زنجیره‌ی تأمین این صنعت خواهد شد.

 

استفان سامر، مدیر خرید فولکس‌واگن به رویترز گفت:

 

منطقی نیست که کارخانه‌ها با 40 درصد گنجایش خود کار کنند. صنعت خودروسازی موظف است برای تثبیت ارزش پیشرانه‌های احتراق‌داخلی، ساختارهایی برپایی کند و تصمیماتی بگیرد که فعالیت‌های خود را در کجا متمرکز کند. 

 

طبق گزارش کمپانی الیکس‌پارتنرز (AlixPartners)، بیش از 120 کارخانه تولید پیشرانه احتراق‌داخلی در اروپا هستی دارد. انجمن خودروسازی آلمانی VDA می‌گوید 436 هزار پیشه در آلمان به ساخت پیشرانه‌های بنزینی و دیزلی وابسته هستند. درخواست برای پیشرانه‌های احتراق‌داخلی سازگار با قوانین زیست‌محیطی هم‌اکنون مایه ایجاد دلیل برای یکی کردن در میانی خودروسازان شده است. گروه پژوسیتروئن هم با همین منظور شرکت اوپل را در سال 2017 از جنرال‌موتورز خرید.